Donaties

De Stichting Anticonceptie Nederland geeft op deze website objectieve, actuele en onafhankelijke informatie over alle facetten met betrekking tot anticonceptie. Daarnaast verlenen wij gratis individuele adviezen betreffende anticonceptie zowel aan individuele personen als aan beroepsbeoefenaren. In het kader van onze doelstellingen vinden wij het belangrijk deze mogelijkheid van gratis advisering ook in de toekomst te kunnen blijven bieden.

Onafhankelijkheid betekent ook afzien van het plaatsen van gesponsorde reclameboodschappen.

Om ook in de toekomst deze onafhankelijkheid te blijven garanderen en de website met de mogelijkheid van gratis consultatie te kunnen blijven financieren stellen wij het op prijs als U onze activiteiten wilt steunen met een vrijwillige financiŽle bijdrageOok met 1 euro steunt U al!!

U kunt uw bijdrage overmaken op ABN-Amro bankrekening nr. NL96 ABNA 0406 643 105 t.n.v. de Stichting Anticonceptie Nederland te Winterswijk o.v.v. 'bijdrage'. Voor betalingen vanuit het buitenland: de BIC code van de bank is: ABNANL2A; het IBAN nummer: NL96ABNA0406643105.

De SAN is door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Meer informatie hierover op de pagina wie zijn wij.

Anonieme bijdragen zijn ook welkom. Stuur dan uw bijdrage in een voldoende gefrankeerde envelop naar de Stichting Anticonceptie Nederland, B.Stegemanstraat 28, 7101 AS Winterswijk.

Voor uw ondersteuning zijn wij U zeer erkentelijk.

 

Deze pagina werd voor het laatst bijgewerkt op 28 maart 2022

home copyright disclaimer privacy