Onderzoek

aanmeldingsformulier

Een van de doelstellingen van de Stichting Anticonceptie Nederland (SAN) is het bevorderen, co÷rdineren, stimuleren en induceren van wetenschappelijk onderzoek op het gebied van anticonceptie. Soms wordt onderzoek op eigen initiatief uitgevoerd, soms ook op verzoek van derden: de farmaceutische industrie of onafhankelijke onderzoeksinstellingen.

Voor het uitvoeren van onderzoek zoeken wij 

  • huisartsen en gynaecologen, die belangstelling hebben voor deelname aan door de SAN geco÷rdineerde studies. U kunt zich als onderzoeker aanmelden door het formulier in te vullen en te verzenden. Aanmelding leidt niet tot verplichting. Voordat U besluit aan een specifieke studie deel te nemen zullen eerst protocol en voorwaarden aan U worden toegestuurd. 

  • vrouwen, die belangstelling hebben als proefpersoon aan een of meerdere onderzoeken op het gebied van anticonceptie deel te nemen. Alle studies die worden uitgevoerd voldoen aan de de regels die door de Centrale Commissie Mensgebonden Onderzoek (CCMO) zijn opgesteld. De regels zijn te vinden op de website van de CCMO. Als proefpersoon krijgt U sowieso reiskostenvergoeding op basis van openbaar vervoer en bij sommige onderzoeken wordt ook een vergoeding betaald. Bent U doorgaans gezond, ouder dan 18 maar niet ouder dan 40 jaar, dan kunt U zich aanmelden door het formulier in te vullen. U wordt dan ge´nformeerd als er in uw regio een onderzoek plaats vindt. Aanmelding verplicht U tot niets. U bepaalt pas na inzage van de informatie, die aan U over een onderzoek wordt toegestuurd, of U mee wilt doen. Voor de meeste onderzoeken zijn doorgaans wel beperkingen aangaande het gewicht vastgesteld. Dit betekent, dat U niet te licht of te zwaar mag zijn. Meestal kunnen alleen vrouwen die een Body Mass Index (BMI)* hebben > 18 en < 29 aan de studies meedoen. 

*De Body Mass Index (BMI) wordt als volgt berekend: het gewicht in kilogram gedeeld door de lengte in meters in het kwadraat: BMI=kg/m▓.  Bijv. bij een lengte van 1,75 m en een gewicht van 80 kg is de BMI 80/1.75▓ = 26,14

Aanmeldingsformulier

Wilt U zich aanmelden als proefpersoon of als onderzoeker?

(N.B. als U zich als onderzoeker ook beschikbaar wilt stellen als proefpersoon vul dit formulier dan 2 maal in)

 

Persoonlijke gegevens: ( *vul deze gegevens in ieder geval in )

    

Achternaam:*
Voorletters:
Ik ben:*
Beroep:*
Geboortejaar:*
Organisatie:
Adres:*
Postcode:*
Plaats:*
Telefoon:
Fax:
e-mail:*
Opmerkingen:

home copyright disclaimer privacy